Απολαύστε υπηρεσίες
& πολλές ανέσεις!

Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης, αίθουσα συνεδριάσεων με 3 διαφορετικές διατάξεις (Board room, theater & Class) χωρητικότητας 9-50 ατόμων, γυμναστήριο και πισίνα.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σε έναν τόπο όπως τα Χανιά Κρήτης, δεν θα μπορούσαμε παρά να πάρουμε το θέμα της διατροφής πολύ σοβαρά. Στον τρίτο όροφο του Oniros Residences λειτουργεί εστιατόριο a la carte με επιλεγμένες γεύσεις που αναδεικνύουν την κρητική κουλτούρα φροντίδας και φιλοξενίας σε έναν συνδυασμό ελληνικής κουζίνας και γνωστών διεθνών γεύσεων.

ΠΙΣΙΝΑ

Στον τελευταίο όροφο, με θέα το λιμάνι της Σούδας θα βρείτε τον χώρος της πισίνας ο οποίος, έπειτα από μία κουραστική μέρα, είναι ιδανικός για να απολαύσετε τον ήλιο, την ηρεμία και να χαλαρώσετε διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο ή να απολαύσετε ένα δροσιστικό Cocktail!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Μη χάσετε την ευκαιρία να γυμναστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στα Χανιά. Επισκεφθείτε το γυμναστήριο μας και παραμείνετε σε φόρμα! Το πλήρως εξοπλισμένο Γυμναστήριο σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για ένα πλήρες σώμα, όπως βάρη, διάδρομο και πολυμηχάνημα Ab Booster!

ΕΥΕΞΙΑ

Φροντίστε τον εαυτό σας και χαλαρώστε στο κέντρο ευεξίας μας! Απολαύστε μια χαλαρωτική θεραπεία μασάζ ή απλά χαλαρώστε στο τζακούζι μας και διώξτε μακριά το άγχος! Αφήστε μας να θεραπεύσουμε το σώμα και την ψυχή σας κατά την διάρκεια της διαμονή σας στην πόλη μας.

ACCOMMODATION
SUPERIOR ROOM
+ VIEW MORE
ACCOMMODATION
ELEGANT QUAD ROOM
+ VIEW MORE
ACCOMMODATION
DELUXE SUITE
+ VIEW MORE
TOP