ΕΙΜΑΣΤΕ
ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ.

Σε έναν τόπο όπως τα Χανιά Κρήτης, δεν θα μπορούσαμε παρά να πάρουμε το θέμα της διατροφής πολύ σοβαρά. Στον τρίτο όροφο του Oniros Residences λειτουργεί εστιατόριο a la carte με επιλεγμένες γεύσεις που αναδεικνύουν την κρητική κουλτούρα φροντίδας και φιλοξενίας σε έναν συνδυασμό ελληνικής κουζίνας και γνωστών διεθνών γεύσεων. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται τόσο στο ala carte όσο και στο πρωινό είναι οι καλύτερες δυνατές, κατά κύριο λόγο από ντόπιους παραγωγούς και πάντα με την πιστοποίηση και τις διαδικασίες του ISO 22000.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απολαύστε τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα καθώς και τη διάσημη κρητική φιλοξενία στο κομψό εστιατόριο μας! Premium εξυπηρέτηση, φρέσκα ντόπια υλικά και υπέροχη θέα στη θάλασσα. Στον μπουφέ του εστιατορίου μας, θα ανακαλύψετε μια ποικιλία από εκλεκτές γεύσεις. Επιλέξτε ανάμεσα σε πλήρη/ημιδιατροφή ή A'la Carte και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είναι μια εντυπωσιακή γαστρονομική εμπειρία!

Το ερΩτημα του Food & Beverage εΙναι το πΩς.

Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με στοργή. Ο βραβευμένος μας Executive Chef Κος Γιώργος Μακρής έχει ετοιμάσει όλα τα μενού με αίσθημα ευθύνης πρός όλους τους φιλοξενούμενους μας που επιθυμούν γεύσεις Μεσογειακής κουζίνας με Κρητικό άρωμα. Ολες οι πρώτες ύλες είναι ντόπιες και προσεκτικά επιλεγμένες, καθώς και η ετοιμασία γίνεται με οδηγό το συναίσθημα της Κρητικής φιλοξενίας και ζεστασιάς. O μπουφές πρωινού, το γεύμα και το δείπνο στο Oniros Residence επαναπροσδιορίζουν την κουζίνα και το εστιατόριο ενός μικρού ξενοδοχείου πόλης όπως το ξέραμε μέχρι τώρα. Όλα τα πιάτα είναι συνδυασμένα με μία επιλεγμένη κάρτα κρασιών για την καλύτερη δυνατή συνοδεία του γεύματος ή του δείπνου σας. Δεν μένει κάτι άλλο από το να γευτείτε και νιώσετε..

TOP